RomânaEnglish
Locurile pentru Oferta de Revelion au fost Epuizate


Cardul de Fidelitate RINA Hotels - Răsplata fidelităţii dvs!

Este o adevarata placere sa va oferim cardul nostru de fidelitate, in exclusivitate, doar pentru clientii fideli lantului hotelier Rina Hotels.

Este foarte simplu - inscrierea fiind gratuita - veti avea parte de numeroase beneficii care va vor face sa va simtiti ca niste clienti privilegiati, deoarece pentru noi asta si sunteti.

Daca sunteti posesorul unui Card de Fidelitate Rina Hotels, va rugam sa contactati Biroul de Rezervari pentru a afla care sunt tarifele speciale aferente Cardului de Fidelitate. Deasemenea puteti sa trimiteti un email la: office@vista.rinahotels.ro sau puteti sa sunati la numarul de telefon: 00-40-268-262111.

Beneficii

1. Tarife speciale si facilitati care se pot obtine odata cu rezervarile facute direct prin Rina Hotels Call Center.

2. Reducere de 10% in toate resturantele aferente lantului hotelier Rina Hotels, si deasemenea , in lantul de restaurante si cafenele You & Punto.

3. Ultimele noutati si informatii referitoare la cele mai bune oferte Rina Hotels prin newsletter sau adresa de email dvs.

4. Tratamente VIP.

5. Prioritate la cereri de rezervare.

6. Cele mai bune camere din hotel disponibile la momentul sosirii.

Completează formularul!*
*În urma completării chestionarului veţi intra în posesia Cardului de Fidelitate Rina Hotels

Condiţii Generale

1. Programul Cardul de Fidelitate Rina Hotels se adreseaza clientilor care sunt cazati in hotelurile Rina Hotels din Poiana Brasov sau Sinaia.

2. Cardul este proprietate a Rina Hotels, care isi rezerva dreptul de a-l anula in cazul in care se descopera o folosire frauduloasa a acestuia.

3. Orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si a fost cazata in unul din hotelurile Rina Hotels are dreptul de a detine un card de fidelitate. Sunt excluse persoanele colaboratoare din domeniul turismului precum si personalul angajat in hotelurile Rina Hotels.

4. Pentru a putea beneficia de toate garantiile oferite de acest program, este necesar ca detinatorul cardului de fidelitate sa se legitimeze cu numarul cardului in vederea efectuarii unei rezervari, sa prezinte acest card la receptie in momentul sosirii la hotel si deasemenea sa se identifice atunci cand solicita detalii despre serviciile incluse in aceste garantii.

5. Rina Hotels isi rezerva dreptul de a modifica conditiile acestui program, nivelurile diferite de acordare si categoriile de carduri, garantiile oferite, preturile promotionale sau discount-urile si numele programului. Detinatorul cardului de fidelitate va avea acces la informatile de ultima ora prin intermediul paginii web www.rinahotels.ro sau prin Biroul de Informatii la numarul de telefon: 00-40-268-262111.

6. Participantii vor accepta clauzele specifice acestui program prin semnarea unul Formular de Aplicare si de asemenea vor permite utilizarea datelor personale pentru scopuri legate de acest program, pentru actiuni de promovare si marketing si pentru statisticile Rina Hotels sau oricare alta terta parte/firma asociata cu acest grup.

7. Rina Hotels garanteaza confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai. In concordanta cu Legea care face referire la Protectia datelor de natura personala , detinatorul cardului de fidelitate este informat, accepta si permite inregistrarea si prelucrarea datelor personale.

8. Proprietarul cardului are dreptul sa anuleze si/sau modifice statutul de membru fidel , in scris ,conform legislatiei in vigoare , printr-o notificare trimisa pe fax , mail sau prin posta . Pentru orice alte detalii legate de acest articol , va rugam sa contactati Rina Hotels Calls Center.

9. Rina Hotels isi rezerva dreptul de a anula conditiile partial sau total programul de fidelizare si va face tot posibilul sa anunte detinatorul cardului in termenul preavizului legal. Rina Hotels este responsabila pentru pierderi si/sau pagube aduse detinatorului de card , ca urmare a acestor supozitii , doar in cazul in care acestea sunt obiective.

10. Aceste conditii generale sunt superioare oricaror altor conditii anterioare si sunt guvernate de Legislatia curenta din Romania si pot face subiectul Curtilor Judecatoresti si Tribunalelor din orasul Brasov.